Ознака: Кристиана Гирели

Меѓународен фудбал

Убава фудбалерка гола под туш за навивачите

Како привлекува гледачи на малку популарни натпревари знае само таа, Кристиана Гирели. Италијанската фудбалерка на Верона, се фотографираше за да го промовира дерби натпреварот од италијанското првенство за жени помеѓу […]