Ознака: КРИСТИАН ТИМОНИЕ

Вести

Јолевски на средба со амбасадорот на Франција и одбранбените аташеи на Франција и Турција

Министерот за одбрана, Зоран Јолевски денес во Министерството за одбрана, оствари средба со амбасадорот на Република Франција, Кристиан Тимоние на која присуствуваше и новоименуваното одбранбено аташе, полковник Жан – Мар […]

Вести

Градоначалникот Трајковски се сретна со францускиот амбасадор Тимоние

Градоначалникот на Гази Баба Тони Трајковски денеска се сретна со францускиот амбасадор во Македонија Кристиан Тимоние.На средбата, како што соопшти општина Гази Баба, Трајковски на амбасадорот му го претставил профилот на општината, индустриските […]

Локална самоуправа

Градоначалникот Трајановски оствари средба со францускиот амбасадор Тимоние

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски, се сретна со новоименуваниот амбасадор на Франција во Македонија Кристиан Тимоние.На средбата, како што информира Град Скопје, Трајановски ја потенцирал важноста од зголемување на соработката меѓу […]