Ознака: Кристина Ампова

Вести

Ампова од Гласен текстилец: Работниците се пак оштетената страна, УЈП да реагира за исплата на плата од 8000, 9000 денари

Кристина Ампова, од здружението Гласен текстилец, вечерва во Отворено студио на ТВ 24 посочи дека Управата за јавни приходи мора да се стави во служба на работниците, истакнувајќи дека работниците […]