Ознака: Кристина Арнаудова

Избор на уредникот

Револуционерен твит за Кристина Арнаудова и нејзиниот ангажман за промена на името на Македонија

Ѓаволот доаѓа по своето. Не случајно се кажани оние народните. Се има своја смисла и значење втемелени во генерации и генерации народно размислување. Претходно кажаното и тоа како има смисол […]

Сцена

Кристина Арнаудова со емотивна порака за својот татко!

Познатата пејачка Кристина Арнаудова на својот профил на „Фејсбук“ објави емотивна порака посветена на нејзиниот татко, легендата на фолк-­музиката Гоце Арнаудов.„Пет години без тебе… Нема да бидеш заборавен. Не познавав […]