Ознака: Кристина Димитријевска

Сцена

ФОТО: Даниел и Кристина блескаат еден покрај друг во Охрид!

Откако во медиумите Даниел Кајмакоски ја обелодени врската со убавата тетовка Кристина Димитријевска, тие не сопираат со љубовните изливи на социјалните мрежи.Деновиве вљубениот пар престојуваше покрај Охридското Езеро и уживаше […]