Ознака: Кристина Каранакова

Вести

Амбасадата на САД започна со активности: Човекот за вршење притисок врз судиите во акција со обвинителите на СЈО

Како да не беше доволно парадирањето на Катица Јанева во амбасадата на САД и дрското вмешување во внатрешните работи на земјата од страна на амбасадорот Бејли кој без ни малку […]

Вести

Видео: Фатена на дело: Каранакова врши притисок врз судии!

Човекот за врска вработен во амбасадата на САД задолжен за координација помеѓу амбасадата на САД и СЈО, Кристина Каранакова е донесена со службен џип во суд дента кога се одлучуваше […]