Ознака: Кристина Киа Коцкар

Сцена

Киа Коцкар и Милица Павловиќ се бакнаа во уста

Во последната емисија на „Амиџи шоу“ гостуваа Милица Павловиќ и Кристина Киа Коцкар. Двете пејачки откако одговорија на неколку прашања стана да пеат. Милица и Киа заедно направија хаос во […]