Ознака: Кристина-Мандарина

Занимливости

Кристина-Мандарина се врати од одмор и повторно се фати за работа

Кристина Пенева, продавачката на мандарини позната по надимакот Кристина Мандарина, се врати на она што ја лансираше во јавноста. Повторно продава мандарини пред трговскиот центар во Бестовије, во близина на […]