Ознака: Кристина

Балкан

Се бара помош од граѓаните- ова е убиецот на 19- годишната Кристина

Белградската полиција направи фото робот од убиецот на Кристина од НовВарош, која беше тешко ранета на бензиска пумпа кога разбојник и пукал во главата и тоа поради 10.000 динари. Таа […]