Ознака: Кристин Ги

Живот

Брачна двојка постави ТРЕНД при преземање на презиме кога се стапува во брак!

Кристин Гик и Џејсон Вагнер ја менуваат свадбената традиција. Наместо сопругата да го преземе презимето на мажот, да го додаде или да го задржи своето, што досега била вообичаена практика […]