Ознака: Кристин Лагард

Вести

„Бараа да им носам кафе, ме прашуваа со кој сум била во кревет за да бидам тука каде што сум“: Првата жена на Европската централна банка – за сексизмот

Кристин Лагард, првата жена на чело на Европската централна банка изјавила дека се надева дека младите жени денес нема да мора да искусат сексизам, како таа претходно во својата кариера. […]