Ознака: Кристијан Воденски

Вести

Малиот Кристијан Воденски со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА: Сакам македонско знаме да носам, сакам македонска химна да слушам кога победувам

Кристијан Воденски, 11-годишниот млад и талентиран борач, кој живее во Франкфурт, даде поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Кристијан Воденски беше номиниран за наградата „Чудо од дете“ во боречките спортови […]