Ознака: Кристијан Делев

Вести

Делев во Неготино: Граѓаните се спротивставуваат на политиките што опозицијата ги наметнува и ги имплементира преку СЈО

Кристијан Делев денес беше на терен во Неготино каде со граѓаните разговараше за проектите на ВМРО-ДПМНЕ.Тој со жителите на Пепелиште разговараше за актуелната политичка состојба во Македонија и наметнатата криза […]