Ознака: Кристијан Лобутин

Занимливости

Зошто чевлите на Кристијан Лобутин имаат црвен ѓон?

Поради небесно високите потпетици и препознатливиот секси црвен ѓон, чевлите на Кристијан Лобутин станаа најпосакувани чевли на сите времиња. Ѓонот на неговите чевли е црвен од 1993 година, а како […]