Ознака: Кристијан Луботин

Мода

Кристијан Луботин ги дизајнираше најскапите детски чевлички

Омилениот дизајнер за чевли на славните дами неодамна ја претстави колекцијата за “мини” дамите.Познатиот француски дизајнер ја претстави ограничената колекција на луксузни чевлички за бебиња. Малите Луботинки доаѓаат во разнобојни […]