Ознака: КРИСТИЈАН МИЦКОСКИ

Вести

Природниот гас ќе биде достапен за сите граѓани на Република Македонија

Ќе се започне нов процес за достапност на природниот гас до граѓаните на Република Македонија.Како што информираше владиниот портпарол Александар Ѓорѓиев, на вчерашната седница на Влада донесена е одлука за […]