Ознака: Кристијан Ристевски

Сцена

Кристијан Ристески: „Споредбите не ми годат, никој не може да го замени вујко ми!“

Кристијан Ристески е поголемиот внук на прерано починатата ѕвезда, Тоше Проески. Тој во јавноста се појави на девет годишна возраст, кога заедно со неговиот вујко го испеа дуетот „My Little […]