Ознака: Кристијан Јандриоски

Вести

Кристијан Јандриоски приведен на распит затоа што ја критикувал власта на Фејсбук

Кристијан Јандриоски приведен на распит затоа што ја критикувал власта на Фејсбук.Јандриоски во својот последен Фејсбук статус објавен вчера вели: Јандриоски во својот последен Фејсбук статус објавен вчера вели: