Ознака: кристи шитс

Живот

МАЈКА ПРЕД ОЧИТЕ НА СОПРУГОТ ГИ УБИЛА ДЕЦАТА И МУ РЕКЛА: Ова е…

Голема трагедија. Американка со истрели од огнено оружје ги убила двете ќерки по жестока кавга со сопругот.  Медисон (17) и Тејлор Шитс (22), ги изгубиле животите откако ги убила нивната […]