Ознака: Кристофер Барлоу

Вести

Миноски на средба со ММФ за модернизирање на УЈП

Министерот за финансии Кирил Миноски и директорката на Управата за јавни приходи Анастасија Илиеска денеска имаа средба со претставникот на Меѓународниот монетарен фонд Кристофер Барлоу.Повод за средбата, како што соопшти […]