Ознака: кристофер демпси

Живот

Донирал половина од сопствениот црн дроб на непозната жена. По 8 месеци се случи незамисливото!

Кога Кристофер Демпси одлучил да донира половина од својот црн дроб на непозната жена, не можел ниту да сонува колку таа одлука ќе му го смени животот и во која […]