Ознака: кристофер смит

Вести

Кристофер Смит: Импресиониран сум од лидерството на Груевски

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во рамки на посетата на САД остварил средба со конгресменот Кристофер Смит кој изразил силна поддршка на Република Македонија и на Груевски во справувањето со […]

Вести

Груевски во САД: Остварени средби со луѓе од јавниот и политички живот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, во рамките на својата посета на САД, во Вашингтон оствари повеќе средби со конгресмени, сенатори и луѓе од јавниот и политичкиот живот на Соединетите Американски […]