Ознака: крис кобах

Вести

Соработникот на Трамп случајно откри еден од најважните планови на својот шеф!

Кобах, кандидат за функцијата директор на американското министерство за внатрешна безбедност на новинарите практично им дал на увид делови од планот после состанокот со Трамп во неделата и тоа, така […]