Ознака: крис кокс

Вести

Моторџиите и камионџиите застанаа во одбрана на Трамп од платениците на Сорос!

Моторџиите и камионџиите од Америка кои се и поддржувачи на Трамп, се организираат масовно да ја обезбедуваат конвенцијата во Кливленд што ќе започне во понеделник, од насилните протести на Black […]