Ознака: крис нот

Сцена

ВИДЕО: Погледнете како изгледа чуениот Ѕверка од серијата „Сексот и градот“ по 18 години!

Прочуеното момче на Кери Бредшо, Ѕверката од серијата „Сексот и градот“ по кого девојките лудуваа, денеска е вистински маж во години.Неговиот изглед ќе ве изненади, бидејќи не е ни приближно […]