Ознака: крис торки

Живот

ЖИВОТОТ Е ЧУДО: Извлекол човек од камион во пламен. Се расплакал откако видел за КОГО станува збор!

Дека животот е неверојатен и дека спојува луѓе на неверојатни места и моменти најдобро покажува оваа приказна.Крис Троки денеска има 34 години, сопруга и син. Работи како пожарникар и може […]