Ознака: критериуми

Вести

СДСМ молчи и одбива да и каже на јавноста по кои критериуми ќе се селектираат партиските членови во ад хок телото

Ќе ги избира ли лидерот на СДСМ Зоран Заев партиските цензори? СДСМ молчи и одбива да и каже на јавноста по кои критериуми ќе се селектираат партиските членови во ад […]