Ознака: критична состојбата

Македонија

Критична состојбата на 3-годишното дете кое падна откако им се урнала терасата

Се уште е критична состојбата на 3 годишното дете на KАРИЛ кое пред два дена падна откако се урнала терасата од објектот каде живеело, пренесува „Канал 5“. Детето на терасата […]