Ознака: критичните точки

Живот

Со беспилотно летало ќе се лоцираат загадувачите на воздухот во Скопје

Градот Скопје конечно тргна од некаде и реши да направи нешто во врска со загадувањето. Имено, од таму викендов започнаа 3Д мапирање на критичните точки за загадувањето на воздухот во […]