Ознака: критично

Вести

Заболената од Дебар е во критична состојба, вкупната бројка на заразени се искачи на 70

Заболената од Дебар е во критична состојба, вкупната бројка на заразени се искачи на 70. Жената од Дебар која е меѓу првите забоолени се наоѓа во критична состојба на инфективната […]