Ознака: крлежи

Црна хроника

Во Македонија врие од крлежи: Се повеќе пациенти бараат лекарска помош

Зголемен е бројот на пациенти со убоди од крлежи кои побарале лекарска интервенција во Итната медицинска служба во Делчево.Доктор Гоце Стоименовски од Итната медицинска помош во Делчево изјави дека последните […]