Ознака: крлеж

Вести

Ја каснал крлеж и останала делумно парализирана

Отсуството на единствена законска регулатива што би ја уредувала проблематиката на употребата на Интернетот на меѓународно ниво и огромното влијание на Интернетот врз сите сфери на живеењето, отвора се повеќе […]

Живот

ВЕ МОЛАМ, ПУШТЕТЕ МЕ ДА УМРАМ: Ја молела мајка си додека се распаѓала од болка, но се случило чудо!

Џесика Стивенс правела планови за иднината. Еден ден сѐ се сменило. Верувале или не, мал крлеж ја каснал за нога.Кожата ѝ се вцрвенила и ситуацијата станувала полоша. По бројни испитувања, […]