Ознака: кров

Видео

ВИДЕО: Се вратиле дома, а на кровот ги пречекале…

Семејство од Австралија, останале непријатно изненадени, кога се вратиле дома, налетале на непоканети гости.Од кровот на нивната куќа, виселе два огромни питони, кои во борба се виткале еден околу друг. […]