Ознака: Кросовер

Автомобилизам

Кинезите од Geely додадоа нов модел на автомобил во понудата

Кросоверот Geely NL3 дебитираше за време на Саемот за автомобили во Москва. Моделот ги има стилските карактеристики на истоимениот концепт, а интересно е дека е развиен од страна на меѓународен […]