Ознака: крставица

Кулинарство

Предупредување: Еве зошто никогаш повеќе не треба да јадете домат и краставица во иста салата

Комбинирањето на крставицата  и доматот воопшто не е пожелно, бидејќи имаат различно време на варење на храната. Комбинирањето на такви состојќи може да предизвика ферментација на храната во желудникот и […]