Ознака: крстење

Живот

Дали се крстите кога минувате пред црква: Откриено е дали ова е механично дејство или христијански чин

Додека едни сметаат како механичко дејство кое нема никаква поврзаност со религијата или со Бог, други овој чин го сметаат како израз на почит спрема светоста и религијата. Прашањето кое […]