Ознака: крстосници

Македонија

„Македонија блокира“ од петок ќе блокира и крстосници во Скопје

Здружението “Македонија блокира“ и нивните приврзаници кои се противат на уставните измени најавија дека ќе ги прошират своите активности. Покрај тоа што веќе петти ден по ред деноноќно се на […]