Ознака: крстот

Вести

ПЕТРОВСКИ: Грешите дека крстот го подржуваат само членовите на ВМРО-ДПМНЕ

Филип Петровски заедно со Исмет Рамадани  беше гостин во дебатната емисија на ТВ Нова.Во дебата господинот Филип Петровски на новинарското прашање дали постои договор помеѓу ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ во однос […]