Ознака: Крсто Арсенов

Македонија

Честитката на Јани Бојаџи за вчерашниот празник

Режисерот Јани Бојаџи го честита вчерашниот празник со паралела меѓу некогашните членови на организацијата и сегашните членови на партијата ВМРО. Не случајно Бојаџи прави паралела меѓу Крсто Арсенов и неговиот […]