Ознака: кружна раскрсница

Локална самоуправа

Кружната раскрсница на влезот во Берово – уште еден проект кој завршува

Уште еден капитален инфрастуктурен проект е во завршна фаза во Берово. Проектот за изградба на кружна раскрсница на влезот во Берово кој Општина Берово го реализира со Агенцијата за финансиска […]

Локална самоуправа

Се интензивира изградбата на кружната раскрсница на влезот во Берово

Проектот за изградба на кружна раскрсница на влезот во Берово влегува во завршна фаза со отпочнувањето на асфалтирање на истата.По завршувањето на подготвителните активности и поставување на тротоарските површини кои […]