Ознака: кружна трка

Црна хроника

Учесник во кружна трка во Кичево почина од срцев удар

Александар Кочевски, автомобилистот почина за време на кружна трка во Кичево, добил срцев удар додека бил во авотомобилот. “Во последниот круг за нашиот драг колега Александар Кочевски (роден 1961), а […]