Ознака: круши со кисело млеко

Кулинарство

Леќа со просо и круши со кисело млеко

Просото и леќата во овој рецепт прават многу хранлива и вкусна комбинација која изобилува со протеини, растителни влакна, здрави масти, бакар, магнезиум и многу други хранливи материи. Во индиската кујна, […]