Ознака: Крцкав домашен помфрит

Кулинарство

Крцкав домашен помфрит од рерна: 2 состојки ќе му дадат неодолив вкус

Минимална количина на масло за јадење и беспрекорна крцкавост – овој неодолив помфрит ќе ги освои сите. Помфритот е омилен прилог за поголемиот дел од јадењата. Меѓутоа, тоа што на […]