Ознака: крцкав чипс

Кулинарство

Како да направите вкусен домашен крцкав чипс?

Чипсот е идеалниот избор за грицки во недела навечер кога гледате фудбал или уживате во маратонско гледање на вашата омилена серија. Наместо да чувствувате грижа на совест дека јадете индустриски […]