Ознака: кршење лекови

Живот

Ги кршите лековите на пола за полесно да ги голтнете – ова мора да го знаете пред да го сторите тоа

Колку и да се чини безопасно, сепак кршењето на таблетите на омали делови може да предизвика и здравствени проблеми.Да се проголта помала или поголема таблета за многумина е вистински проблем. […]