Ознака: кршење на деловникот

Вести

Со кршење на деловникот СДСМ сака да спречи дискусија во Собранието и да ја протурка Tиранската платформа

Започна сценариото на СДСМ за насилно превземање на Собранието. Што сака да скрие СДСМ од народот и зошто се обидува да ги замолчи пратениците пријавени за расправа?На самиот почеток на […]