Ознака: кршење цигли

Вести

Стојанче нема веќе да крши ќерамиди, сега бил функционер

Стојанче нема веќе да крши ќерамиди, сега бил функционер Еве вака објасни самиот тој во пост на Фејсбук и Твитер. Наравоучение: Глупирањето може да ве направи директор… Заврши времето кога […]

Видео Инстаграм

Се појави уште еден кршач на цигли, но овој по три наеднаш и тоа во низа, како не го боли раката?(видео) Стојанче гледаш ли?

Овој дечко го има споделено своето видео на социјалните мрежи и тоа предизвика големо внимание, а се работи за неговата способност да може со помош на својата рака да крши […]