Ознака: кршко

Балкан

Ќе се гради нова нуклеарка Кршко 2: Словенија и Хрватска заинтересирани за соработка!

Ќе се гради нова нуклеарка Кршко 2: Словенија и Хрватска заинтересирани за соработка! Словенија и Хрватска се подготвени да учествуваат во евентуалната изградба на нуклеарната централа Кршко 2 (НЕК 2), […]