Ознака: крштевање

Видео

АКРОБАТСКО КРШТЕВАЊЕ: Поп мавта со бебето, главечки го фрла во вода за да го крсти!

Патријархот  дошол на идеја  да ја стимулира стапката на наталитет   во  земјата, ветувајќи  дека лично  ќе го  крсти  секое трето  дете во  семејството.Голем број на родители  во   Грузија   одлучиле во  […]