Ознака: Крaсимир Каракачанов

Балкан Вести

Пишаните документи бледеат и пожолтуваат, ама никогаш не исчезнуваат сите до еден

Според Крaсимир Каракачанов, историчар по професија “Бугарија не била окупатор на Македонија, туку ослободител“. Ама, ја знаете онаа народната- ако козата лаже рогот не лаже. Па така, според документ издаден […]